Stembevrijding Workshop

Workshop ‘Nieuw Geluid’ op 25/05 en 22/06

Het zit al in je, maar wil nu eindelijk naar buitenkomen. De tijd is er klaar voor maar misschien zijn er nog wat obstakels die eerst wat aandacht nodig hebben voordat jouw ‘Nieuwe geluid’ gehoord kan worden! Dan heb ik goed nieuws want op 25/05 en 22/06 zijn er wederom twee Workshops ‘Nieuw Geluid‘

Doe je mee? Meld je dan aan via mettabeesemer@gmail.com.

Wat anderen vonden

Roos blijft rustig en stimuleert je om vooral op je eigen tempo te zingen of op een andere manier geluid te maken. En dat is heel prettig.
Ina

In de workshop “Nieuw geluid” heb ik ontdekt dat mijn stem een sterk instrument is om mijn gevoelens beter te leren kennen. Daardoor lukt het me nu ook in het dagelijks leven beter om te voelen en mij te uiten. Roos is een hele fijne vrouw die goed aanvoelt wat er tijdens de workshop gebeurt en mij daar goed bij begeleidt.
Erik

Erg bijzonder om voor het eerst kennis te maken met stembevrijding bij Mettaroos. Ze heeft voor mij een ruimte gecreëerd waarbinnen ik kon experimenteren met mijn stem(geluid). Dit doet Roos op een ontzettend liefdevolle en rustige manier. Een aanrader en smaakt zeker naar meer!
Daira

Stembevrijding is een beweging die voortkomt uit verlangen.Jan Kortie

Locatie: Graaf Jan van Nassaustraat 8-A, 3051 GE Rotterdam
Datum: 25 mei en 22 juni
Tijd: 09.00 – 12.30
Tarief: 60 euro

mettabeesemer@gmail.com
Telefoon: 0616136676