Stembevrijding Workshop

Workshop Stembevrijding
The Spirits of Nature

Stembevrijding in Trompenburg Tuinen & Arboretum.

Stembevrijding is je levenslied zingen. 

Voelen wat er op dit moment in je leven aanwezig is en daar klank aan geven. Stembevrijding is ook helend zingen, zowel fysiek als mentaal. Het zingen combineren we met lichaam-en ademhalingsoefeningen. Op een rustig tempo gaan we onze stem en klanken ontdekken. 

Enthousiast word ik van zingen in de natuur. Tussen bomen, bloemen, planten, gras, water en alle dieren die daar aanwezig zijn, “the spirits of nature!” Dat maakt het ook zo fijn om buiten stembevrijding te geven.

Wandelend door de mooie tuinen van Trompenburg gaan we naar het voedselbos de Overtuin. Daar zoeken we een plek die jou aandacht trekt en waar jij graag zou willen klanken. Waait de wind, dan laten we de klanken met de wind meewaaien. Regent het, dan zingen we met de regen. Schijnt de zon, dan zingen we naar de zon. En als de vogels zingen, zingen we met hen mee. Zo laten we ons inspireren en kijken we wat er met en in ons gebeurt.

Ik begeleid je zacht en liefdevol waar het nodig is en doe met jou mee.

Wil jij met mij zingen? Meld je dan aan via mettabeesemer@gmail.com. We plannen samen een dag in. Je kan ook met meerdere mensen tegelijk inschrijven.

Locatie:
Trompenburg Tuinen & Arboretum
Honingerdijk 86
3062 NX Rotterdam

Prijzen stembevrijding sessie:
Individuele sessie stembevrijding: 20 euro (exclusief entree Trompenburg). Duur van sessie is 1,5 uur.
Workshop stembevrijding met meerdere personen: 12 euro (exclusief entree Trompenburg). Duur van de workshop: 2 uur.

Entree prijzen Trompenburg:
Dagkaart 9,75 euro.
Studentenkaart 5,50 euro.
Museumkaart / Rotterdampas gratis toegang.
Kijk voor meer kortingen op de website www.trompenburg.nl.

Na de sessie of workshop kun je nog tot 17.00 uur genieten van Trompenburg en als je dat wilt in Theehuis de Uithoek een kopje koffie of thee drinken: www.trompenburg.nl/theehuis.