Reiki

Reiki behandeling | Metta Roos | Rotterdam

Reiki “kracht van de zon’.

Gebaseerd op de principes van dr. Mikao Usui.

Als je gezond bent, voel je je sterk, vitaal en levenslustig. In balans. Wanneer je uit deze harmonie “valt” reageert je lichaam daarop. Je voelt je dan ziek of je zit gewoon niet lekker in je vel.
De oorzaak ligt meestal in onze geest maar openbaart zich na verloop van tijd in lichamelijke klachten. Het lichaam is niet ziek, maar de evenwichtsverstoring manifesteert zich als lichamelijk symptoom.

Reiki is een liefdevolle, zachte manier van helen die kan helpen om lichaam en geest weer in balans brengen. De natuurlijke helende energie stroomt door de handen van de reiki-gever naar de ontvanger. Het opleggen van de handen kanaliseert de genezende energie in het lichaam van de ontvanger. De reiki-gever fungeert als kanaal voor het geleiden van de Universele Levensenergie.

Reiki is een holistische helingswijze, het werkt op de hele mens. De behandeling heft lichamelijke blokkades op, ontspant en harmoniseert de ziel. Ook bevordert reiki het geestelijk welzijn en heeft het een positieve invloed op de spirituele groei. Na een behandeling zie je de dingen waarschijnlijk een stuk helderder en kom je mogelijk tot een dieper inzicht in vragen of problemen die je bezighouden.

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op liefdevolle aandacht. Ik wil ruimte geven daar waar het nodig is. Tijdens de behandeling ligt u op de behandeltafel. Als u liever zit, kan dat natuurlijk ook. Voor ik begin, bespreken we eerst waarvoor u gekomen bent.

Ik behandel het hele lichaam, met extra aandacht voor de plaatsen die voor u belangrijk zijn.  Dit doe ik door mijn handen direct op het lichaam te plaatsen. In een vastliggend patroon begin ik bij het hoofd en eindig bij de voeten. Ik laat de energie door mij heen stromen naar de ontvanger. Na de behandeling drinkt u een glas water om de doorstroom van energie te stimuleren en de afvoer van vrijgekomen afvalstoffen te bevorderen.

Contact & Tarieven

Contact opnemen voor afspraken en / of vragen:
email: mettaroos
mobiel: 06-16136676
Bekijk de tarieven

Workshops, sessies & verhalen

website by BrigitVarenkamp