Ervaringen Reiki en Stembevrijding

Reviews Reiki & stembevrijdings bekandelingen | Metta Roos | Rotterdam

Bianca ~ Stembevrijding (individuele sessie februari 2024)

Afgelopen maandag heb ik een stembevrijding bij Mettaroos gehad. En ik ben zo blij dat ik deze stap gemaakt heb. Ik had geen voorstelling van hoe het is om een behandeling hierin te krijgen. Al wist ik al wel dat het over klanken ging en niet over goed kunnen zingen.

Roos is iemand waar je je al snel veilig bij voelt en ze geeft haar stembevrijding heel liefdevol en passievol. Ik voelde mij snel op mijn gemak door haar rustige houding. Ze geeft goede uitleg bij de oefeningen en doet ze aan je voor en soms zelfs mee wat heel fijn is.

Het is zo vreemd om jezelf klanken te horen maken maar toch ook wel fijn dat dit mag en niet vreemd is omdat het goed is om het vrij te laten op dat moment. Ik ervaarde dat ik ineens natte wangen had, nat van de tranen die blijkbaar naar buiten wilde tijdens een oefening. Na nog een aantal oefeningen met klanken en o.a. het klanken/zingen van mijn naam, wat eerst heel vreemd en raar voelde, was het uiteindelijk wel een fijn gevoel. Na de behandeling had ik het gevoel dat ik meer ruimte in mijzelf heb gekregen. Ik heb mogen loslaten en opschonen.

Stembevrijding ga ik zeker nog een keer bij haar doen met een nieuwe vraag/klacht (stembevrijding kan trouwens ook zonder dat je een vraag hebt).Het is voor iedereen een aanrader om het mee te maken. Zo bijzonder!

Dank je wel lieve Roos.

Emily ~ Stembevrijding (individuele sessie)

“De stembevrijding sessie bij Roos was echt ontzettend bijzonder. Ik kwam bij haar omdat ik al een tijdje voelde dat ik mijn stem ‘klein hield’ en er meer uit mij wilde gaan komen. Als ondernemer ben ik veel met persoonlijke ontwikkeling bezig en de afgelopen tijd is er een hoop veranderd in mij als persoon, wat er nu graag uit wil komen. 

Wat me aansprak bij Roos is haar achtergrond ook als reiki therapeut, waardoor zij voor mij als een hele stevige en gegronde dame voelde, en dat bleek ook helemaal te kloppen. 

De sessie heb ik als zo bijzonder en bekrachtigend ervaren. Met verschillende oefeningen wist ze volledig op mijn gemak te stellen en ‘los te maken’ in mijn stem. Tijdens de sessie voelde ik mijn stem openen en kon ik de toon, die ik al langere tijd voelde borrelen, maar waar ik niet bij kon, volledig in mijn lijf voelen vibreren. Roos heeft me mijn stem laten ontdekken en laten ervaren dat deze niet diep of zwaar hoeft te zijn om gehoord te worden. Ook de ‘lieve’, hogere tonen zijn er juist om luidkeels gedeeld te worden, want de wereld heeft deze zo nodig. Ik merk sinds de sessie dat ik me veel vrijer voel in mijn woorden, vrijer in mijn stem gebruiken en vooral veel zekerder over dat wat ik in de wereld te zetten heb.”

Ramon ~ Reiki behandeling.

“Ik kom enkele jaren bij Roos voor een winter- of zomerboost Reiki. Telkens weer ben ik verbaasd over hoe fijn en bijzonder het is. Roos zorgt voor een warme landing en dat maakt dat ik rust en ontspannen kan deelnemen. De sessies hebben elke keer weer een ander effect, maar de rode draad is dat me het me balanceert, energie geeft en mijn lichaam laat reageren. Echt een kado voor mijzelf wat ik iedereen kan aanraden”

Elizabeth ~ Stembevrijding (individuele sessie)

Wil je de bevrijdende kracht leren kennen van je stem? Overweeg dan een sessie stembevrijding bij Roos. Mij bracht het dichter bij de kern van mijn innerlijke wereld. Het mooie is dat het je bewustzijn verruimt. Kijk maar rustig naar wat je tegenkomt. Roos staat naast je en vangt je liefdevol op.In eerste instantie vond ik het best spannend maar jouw liefdevolle begeleiding deed me veilig voelen. Mijn hoofd wilde steeds weten wat er gebeurde maar door de oefeningen kwam ik meer en meer in mijn lichaam waardoor beter voelbaar werd wat er speelde en gelukkig wist jij dan weer wat er nodig was. Uiteindelijk voelde ik tot mijn eigen verrassing echt bevrijding in het stem/keel/kaakgebied!

Angeni ~ Reiki behandeling

Jouw energie is puur en warm en elke keer weer als ik weer eens vastzit dan voel ik de behoefte om weer in balans te willen zijn. Waar ik tegenaan liep zowel op zakelijk als persoonlijk vlak daar heb je me mee geholpen. Vertrouwen: dat is de opdracht. Ik las zonet een vers van Khalil Gibran. ‘Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat veel liefde verloren.’ Ik stuurde het ook naar degene die de woorden bij me zoekt en nodig heeft. Ik kan niet altijd sterk zijn. Ik ben kwetsbaar. Die masker waar we het (zakelijke) leven mee tegemoet treden mag ook echt eens af. Soms is jezelf zijn, prima zat. ‘Liefde is toch ook jezelf kunnen zijn bij die ander.

Mariska ~ Reiki behandeling

Afgelopen najaar voor het eerst een reiki behandeling gekregen bij MettaRoos! Ik was steeds erg moe na een drukke periode in mijn leven. Ik had het gevoel dat mijn “batterij” bijna leeg was en dat ik deze zelf niet opgeladen kreeg. Dankzij de reiki behandeling kreeg ik weer power! Letterlijk en figuurlijk! Lucht in mijn hoofd en rust in mijn lijf! Erg fijn! Afgelopen maand heeft Roos mij ook geholpen bij het herstel van mijn gebroken hand. Door een nare breuk, een niet goed uitgevoerde operatie en de ontwikkeling van dystrofie aan mijn hand bleef de genezing achterwege en leek het erop dat mijn hand chronische dystrofie zou ontwikkelen. In de Trent van “baadt het niet dan schaad het niet” heb ik roos gevraagd om nog een reiki behandeling. Het voelde alsof er “ruimte” ontstond in mijn hand. Roos gaf aan dat zij op afstand ook nog een energie behandeling zou geven! Ontzettend lief! Na bijna 3 maanden van stilstand kan ik eindelijk zeggen Dat er progressie in het genezingsproces is! Heel fijn en Heel bijzonder!
Een werkelijk kadootje aan mijzelf! Positieve energie, een heel mooi iets!
Dus mocht je jezelf een echt bijzonder kado willen doen, vraag om een Reiki behandeling van MettaRoos !

Arjen ~ Reiki behandeling

Voor kerst kreeg ik van mijn vriendin een bon voor een reiki behandeling bij MettaRoos. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, maar wilde het wel een keer proberen. Roos stelde mij bij binnenkomst op mijn gemak en legde uit wat de behandeling inhield. Tijdens de behandeling voelde ik mij steeds meer ontspannen. Fysiek & mentaal! Alsof ik eindelijk die dingen kon loslaten die mij zoveel energie kostten. Een bijzondere en vooral prettige ervaring die ook nu na maanden goed blijft voelen! Ik ga zeker nog eens terug voor een behandeling.

Irene ~ Stembevrijding (individuele sessie)

Afgelopen vrijdag een stembevrijding sessie bij Roos gedaan en wat was dit een ontzettend fijne ervaring! Ging met de gedachte “als ik maar niet ga zitten huilen” … Nou dit was gewoonweg niet nodig. Roos is een lieve en zeer integere vrouw en zij begeleid en stuurt je heel goed, duidelijk en uiterst zacht. De naam stembevrijding doet zichzelf eer aan, ik voel me “bevrijd” en lichter dan toen ik in haar werkkamer binnen stapte. Dankjewel Roos!

Workshops, sessies & verhalen

website by BrigitVarenkamp