Ervaringen Reiki en Stembevrijding

Ramon ~ Reiki behandeling.

“Ik kom enkele jaren bij Roos voor een winter- of zomerboost Reiki. Telkens weer ben ik verbaasd over hoe fijn en bijzonder het is. Roos zorgt voor een warme landing en dat maakt dat ik rust en ontspannen kan deelnemen. De sessies hebben elke keer weer een ander effect, maar de rode draad is dat me het me balanceert, energie geeft en mijn lichaam laat reageren. Echt een kado voor mijzelf wat ik iedereen kan aanraden”

Elizabeth ~ Stembevrijding (individuele sessie)

Wil je de bevrijdende kracht leren kennen van je stem? Overweeg dan een sessie stembevrijding bij Roos. Mij bracht het dichter bij de kern van mijn innerlijke wereld. Het mooie is dat het je bewustzijn verruimt. Kijk maar rustig naar wat je tegenkomt. Roos staat naast je en vangt je liefdevol op.In eerste instantie vond ik het best spannend maar jouw liefdevolle begeleiding deed me veilig voelen. Mijn hoofd wilde steeds weten wat er gebeurde maar door de oefeningen kwam ik meer en meer in mijn lichaam waardoor beter voelbaar werd wat er speelde en gelukkig wist jij dan weer wat er nodig was. Uiteindelijk voelde ik tot mijn eigen verrassing echt bevrijding in het stem/keel/kaakgebied!

Angeni ~ Reiki behandeling

Jouw energie is puur en warm en elke keer weer als ik weer eens vastzit dan voel ik de behoefte om weer in balans te willen zijn. Waar ik tegenaan liep zowel op zakelijk als persoonlijk vlak daar heb je me mee geholpen. Vertrouwen: dat is de opdracht. Ik las zonet een vers van Khalil Gibran. ‘Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat veel liefde verloren.’ Ik stuurde het ook naar degene die de woorden bij me zoekt en nodig heeft. Ik kan niet altijd sterk zijn. Ik ben kwetsbaar. Die masker waar we het (zakelijke) leven mee tegemoet treden mag ook echt eens af. Soms is jezelf zijn, prima zat. ‘Liefde is toch ook jezelf kunnen zijn bij die ander.

Mariska ~ Reiki behandeling

Afgelopen najaar voor het eerst een reiki behandeling gekregen bij MettaRoos! Ik was steeds erg moe na een drukke periode in mijn leven. Ik had het gevoel dat mijn “batterij” bijna leeg was en dat ik deze zelf niet opgeladen kreeg. Dankzij de reiki behandeling kreeg ik weer power! Letterlijk en figuurlijk! Lucht in mijn hoofd en rust in mijn lijf! Erg fijn! Afgelopen maand heeft Roos mij ook geholpen bij het herstel van mijn gebroken hand. Door een nare breuk, een niet goed uitgevoerde operatie en de ontwikkeling van dystrofie aan mijn hand bleef de genezing achterwege en leek het erop dat mijn hand chronische dystrofie zou ontwikkelen. In de Trent van “baadt het niet dan schaad het niet” heb ik roos gevraagd om nog een reiki behandeling. Het voelde alsof er “ruimte” ontstond in mijn hand. Roos gaf aan dat zij op afstand ook nog een energie behandeling zou geven! Ontzettend lief! Na bijna 3 maanden van stilstand kan ik eindelijk zeggen Dat er progressie in het genezingsproces is! Heel fijn en Heel bijzonder!
Een werkelijk kadootje aan mijzelf! Positieve energie, een heel mooi iets!
Dus mocht je jezelf een echt bijzonder kado willen doen, vraag om een Reiki behandeling van MettaRoos !

Arjen ~ Reiki behandeling

Voor kerst kreeg ik van mijn vriendin een bon voor een reiki behandeling bij MettaRoos. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, maar wilde het wel een keer proberen. Roos stelde mij bij binnenkomst op mijn gemak en legde uit wat de behandeling inhield. Tijdens de behandeling voelde ik mij steeds meer ontspannen. Fysiek & mentaal! Alsof ik eindelijk die dingen kon loslaten die mij zoveel energie kostten. Een bijzondere en vooral prettige ervaring die ook nu na maanden goed blijft voelen! Ik ga zeker nog eens terug voor een behandeling.

Irene ~ Stembevrijding (individuele sessie)

Afgelopen vrijdag een stembevrijding sessie bij Roos gedaan en wat was dit een ontzettend fijne ervaring! Ging met de gedachte “als ik maar niet ga zitten huilen” … Nou dit was gewoonweg niet nodig. Roos is een lieve en zeer integere vrouw en zij begeleid en stuurt je heel goed, duidelijk en uiterst zacht. De naam stembevrijding doet zichzelf eer aan, ik voel me “bevrijd” en lichter dan toen ik in haar werkkamer binnen stapte. Dankjewel Roos!