Behandelingen REIKI

Reiki behandeling
25% korting met Rotterdampas!

De lente is in aantocht, een tijd waarin de aarde en ons lichaam ontwaken uit de winterslaap en onze energie weer opwarmt. De zachte benadering van Reiki, een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die uitgaat van het zelfhelend vermogen van het lichaam, is een perfecte ondersteuning in deze tijd van verandering en wedergeboorte.

De handen van de Reiki-gever kanaliseren de energiestromen in je lichaam. Lichamelijke blokkades worden opgeheven, Pijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en je voelt je als herboren.

Heb jij een Rotterdampas dan krijg je vanaf 1 maart maar liefst 25% korting op een reikibehandeling van Metta Roos. Je betaalt dan geen €55,00 maar €41,25 per behandeling én deze korting geldt ook nog eens voor iedere behandeling.

De behandelingen worden gegeven bij Djoj, Antony Duyklaan 5 in Rotterdam Heb je interesse dan kun je direct telefonisch of via de mail reserveren

T: 06-16136676
M: mettabeesemer@gmail.com

Deze Rotterdam Pas actie is geldig vanaf 1 maart 2021 t/m 28 februari 2022. Heb je (nog) geen Rotterdam Pas dan kun je deze hier direct aanvragen.

Voor meer informatie: Reiki workshops en behandelingen.